Wat tegenwoordig als trend opgang vindt, en wat gezien wordt als een belangrijke vernieuwing in het onderwijs, is bij ons al meer dan twintig jaar de praktijk: de leerlijn van 0 tot 13 jaar. De opvang van baby's en peuters bij ELMO gaat naadloos over in het basisonderwijs. Onze visies sluiten exact op elkaar aan. Dat garandeert lage drempels voor iedereen en zorgt voor een goede communicatie met alle ouders.

ELMO
ELMO-Kinderopvang en basisschool St. Martinus werken intensief samen vanuit een gezamenlijk beleid. Zo staat bij ELMO Ervarings Gericht Ontwikkelen centraal op onze school. Samen zijn wij “Brede School St. Martinus”. Brede school St. Martinus biedt onderwijs en opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een huiselijke en natuurlijke omgeving. ELMO-Kinderopvang voorziet in alle vormen van Kinderopvang voor kinderen in de leeftijd vanaf 10 weken tot 13 jaar, de opvang is verdeeld in dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Alle vormen van opvang worden op maat aangeboden passend aan uw wensen. Kijk voor meer informatie op de website van ELMO.

ELMO kinderopvang